ABINA

ABINA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Abina. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2022 om 15:48 Uiteindelijke bezorging duurde zeker 10 min. langer dan aan gegeven. Lastig te vinden deurbel?? Eten was heerlijk. Saté mals en saus top.
21 jan 2022 om 19:39 Snelle levering, heerlijke spareribs (groooote portie)
20 jan 2022 om 20:32 Weer heerlijk gegeten, alleen is het gezelliger bij jullie. Hoop dat jullie weer snel open mogen en wij weer heerlijk en gezellig daar kunnen eten kanjers. Hou vol!!
16 jan 2022 om 8:06 De spareribs waren weer overheerlijk. En zeer prettig dat het nu in een bucket wordt geleverd ipv in foliepapier! De bijbehorende salade was ook lekker, alleen de patatjes was slappe hap, had wat langer doorgebakken moeten zijn.
12 jan 2022 om 15:36 We are so happy they have started delivering again. Their ribs are just so tasty, and now they come in a bucket :D
28 mei 2021 om 20:37 Had besteld voor 18:30 en de bestelling was optijd. Al het eten was lekker. Het enige nadeel is dat de spareribs in folie worden meegegeven, waardoor de saus aan het folie blijft plakken en de ribs dus minder smaak hebben. Beter in een doos verpakken
22 mei 2021 om 20:34 De bestelling klopte totaal ipv spareribs combi hadden we 2x zoet. En als bijgerechten kregen we alleen kruidenboter zonder brood en friet maar we hadden een salade en brood met kruidenboter besteld. Erg jammer! De spareribs smaakte goed en waren goed war
15 mei 2021 om 20:26 Spareribs waren overheerlijk!!!!! Moesten er alleen wel een beetje lang op wachten.
14 mei 2021 om 21:01 Geweldig lekker!!!!
11 mei 2021 om 20:45 Spareribs beetje aan de droge kant, smaak was goed. De rest was prima verzorgd. Bezorgtijd zoals afgesproken.
10 mei 2021 om 20:37 Prima verpakt aangekomen, Sparerib was goed gemarineerd en mals. Lekker!
10 mei 2021 om 11:35 Eten kwam mooi op tijd en was erg lekker !